vineri, 26 mai 2023
Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Antreuri » Gata în numai 8 minute, perfect pentru mic-dejun, prânz sau cină. Uite cum se prepară Sandvișul Monte Cristo

Gata în numai 8 minute, perfect pentru mic-dejun, prânz sau cină. Uite cum se prepară Sandvișul Monte Cristo

Gata în numai 8 minute, perfect pentru mic-dejun, prânz sau cină. Uite cum se prepară Sandvișul Monte Cristo

Monte Cristo a fost servit pentru prima oară în California de Sud, prin anii ’50. Nicicând nu a fost mai gustoasă combinația de șuncă și cașcaval! Fă această rețetă simplă pentru mic-dejun, prânz sau chiar cină. Rapidă, incredibil de aspectuoasă și sățioasă.

Ingrediente:

Vezi și...

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Papricaș de pui tradițional

Papricaș de pui tradițional

2 ouă, 4 felii de pâine, 2 linguri de muștar, 2 linguri de maioneză, 200 g de șuncă presată, 30 g brânză (Gruyere) rasă, 2 linguri de unt, sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Bate ouăle bine într-un vas îndeajuns de încăpător pentru un sandwich, cu puțină sare și piper.

“Asamblează” sandwich-urile cu muștar, maioneză, cașcaval și șuncă. Pune sare și piper după gust. Presează-le puțin.

Topește untul într-o tigaie, la foc mic. Înmoaie bine fiecare sandwich în parte în oul bătut și pune în tigaie. Prăjește câte 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenește ușor și brânza se topește.

În original, acest sandwich se servește cu zahăr pudră pe deasupra. Da, pentru gustul nostru pare tare ciudată combinația. Dar dacă mulți îl preferă așa, înseamnă că nu poate fi decât gustos, nu?

Vezi si reteta pentru sandvis cu bacon, cascaval si legume

Pentru ca sandvisurile sunt preferate de toata lumea, in special dimineata sau atunci cand nu avem mult timp la dispozitie, astazi te invatam ce sa iti pui in sandvisul tau pentru a fi gustos si satios.

Ingrediente:

6 felii de cascaval,10 de fasii de bacon crud afumat (cantitatea depinde de numarul de sandvisuri pe care vrei sa il faci), 2 rosii coapte, de preferat de gradina, cateva frunze de salata verde, 2 chifle ciabatta, 1 ceapa rosie, 1 ardei capia, 2 oua fierte, sare dupa gust

Mod de preparare:

Taiem ciabatta in jumatate si asezam pe baza acesteia, pe rand, un strat de salata verde, 2-3 felii de cascaval si cateva felii de rosii. Adaugam apoi baconul afumat, un ou, ardeiul capia si ceapa rosie, toate feliate. Saram dupa gust si continuam cu un strat de cascaval, unul de bacon si salata verde. Deasupra asezam jumatatea de ciabatta ramasa. Il putem incalzi pentru 2-3 minute sau il servim rece, este la fel de gustos. Sa aveti pofta!

Vezi si reteta pentru Sandvisul bufnita:

Acest sandvis este perfect pentru micul dejun al copiilor tai, fiind foarte atractiv, dar si gustos. Se prepara rapid si va tine de foame.

Iata de ce ai nevoie: o felie de paine (in functie de numarul de sandvisuri), crema de branza, doua felii de castraveti, o maslina verde, o bucatica de gogosar

Mod de preparare:

Se unge felia de paine cu crema de branza. Aplicam feliile de salam,feliile de castraveti gaurite si capetele de la maslina. Din gogosar facem ciocul.

Daca ti-a placut distribuie si prietenilor tai!

Sursa: bucataras.ro

Sursa: retete.unica.ro

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Plăcintă cu dovleac tradițională de post

Urmatorul Articol

Sandvișul Bufnița Vesela, preferatul copiilor și al adulților

Articole Similare

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval
Fel principal

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

Salată de ton cu cartofi copți și porumb
Fel principal

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

Chifteluțe de pește cu usturoi verde
Fel principal

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios
Fel principal

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios

Aperitiv de ou pe pat de ciuperci asezonat cu șunculiță și legume
Antreuri

Aperitiv de ou pe pat de ciuperci asezonat cu șunculiță și legume

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas
Fel principal

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas

Urmatorul Articol
Gata în numai 8 minute, perfect pentru mic-dejun, prânz sau cină. Uite cum se prepară Sandvișul Monte Cristo

Sandvișul Bufnița Vesela, preferatul copiilor și al adulților

Noutăți

Te anunțăm când apar articole noi? Apăsă aici

Articole Populare

Austria – Destinația perfectă pentru schi la altitudini impresionante
Timp Liber

Austria – Destinația perfectă pentru schi la altitudini impresionante

Austria este una dintre cele mai populare destinații pentru schi din Europa. Țara oferă stațiuni montane de top, cu pârtii...

Citeste mai mult
Cum să tai perfect feliile de tort și prăjiturile. Un bucătar ne-a dezvăluit acest truc atât de util

Cum să tai perfect feliile de tort și prăjiturile. Un bucătar ne-a dezvăluit acest truc atât de util

Drob de vinete pentru post. O rețetă foarte gustoasă din care vei putea mânca pe săturate

Drob de vinete pentru post. O rețetă foarte gustoasă din care vei putea mânca pe săturate

4 lucruri de știut despre brandul Puma

4 lucruri de știut despre brandul Puma

Deși era dată ca mare favorită, Siena Vușcan a fost DESCALIFICATĂ de la Românii au Talent, după ce a primit un Golden Buzz de la Andra Măruța:

Deși era dată ca mare favorită, Siena Vușcan a fost DESCALIFICATĂ de la Românii au Talent, după ce a primit un Golden Buzz de la Andra Măruța:

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2023 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2023 Femina.ro | Contact

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici
Go to mobile version