miercuri, 29 martie 2023
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Fel principal » Ostropel din aripioare de pui ca la mama acasă! Un deliciu pentru orice moment al zilei. În 15 minute, este gata!

Ostropel din aripioare de pui ca la mama acasă! Un deliciu pentru orice moment al zilei. În 15 minute, este gata!

Ostropel din aripioare de pui ca la mama acasă! Un deliciu pentru orice moment al zilei. În 15 minute, este gata!

Aripioarele de pui cu legume sunt un preparat delicios, usor de preparat si satios.
Ai nevoie de: 1 kg de aripioare, 2 ardei rosii, piper negru, cimbru, boia, unt si 100 ml  sos de rosii

Mod de preparare:

Vezi și...

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Papricaș de pui tradițional

Papricaș de pui tradițional

Aripioarele de pui se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia. Se prajesc intr-o oala cu unt pe-o parte si pe alta. In acelasi timp cu aripioarele, se adauga si ardeii si ceapa taiata fasii. Se calesc impreuna pentru a se combina aromele inca de la inceput.
Cand au prins o culoare aurie si sunt aproape de final se adauga pasta de rosii, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa pana da in clocot.
Se poate servi cu garnitura preferata sau salata. Este absolut delicioasa si trebuie sa incerci!
Pofta buna!

Vezi si reteta pentru pui in lapte la cuptor:

Pulpe de pui în lapte la cuptor

Pentru că românii sunt din fire foarte pofticioși și gurmanzi, este esențial să preparăm întotdeauna mâncare sănătoasă și foarte gustoasă pentru a se bucura impreuna cu cei dragi de acest momente frumoasa in care reusim stam cu totii asezati la masa. Astazi va prezentam o reteta delicioasa  de pulpe de pui cu patrunjel si usturoi marinat in lapte. Sigur acest preparat te va cuceri si il vei recomanda si celor  dragi.

Ingrediente: 1 caserola de pulpe de pui CocoRico, usturoi zdrobit, patrunjel, piper, sare, ulei de masline, 1  cana de lapte

Mod de preparare: Intr-un castron amesteca bine laptele (de preferat cu 3.5 % grasime), uleiul de masline, usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Turnati amestecul de marinata intr-o punga de bucatarie (din aceela care se inchid ermetic, gasiti in Ikea), adaugati pulpele de pui si agitati bine punga pentru a intra savoarea in textura carnii. Lasati la frigider cat va permite timpul. Atunci cand puiul este suficient de marinat, preincalziti cuptorul la 200 de grade. Pregatiti un vas yena, in care adaugati puiul si marinata. Lasati la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute, pana cand pulpele prind o culoare aurie si simtiti ca sunt gata facute.

Se servesc cu sucul din tigaie si cu patrunjel suplimentar( optional) daca simtiti ca este nevoie! Desigur o portie de legume la tigaie sau niste cartofi prajiti sunt bine primite!

Vezi si reteta pentru pulpe pe pat de orez:

Pulpele de pui la cuptor sunt o alegere perfecta pentru o masa de pranz sau de cina in familie. Nu costa mult, este sanatoasa si satioasa si in plus iti poate ajunge pentru mai multe zile. Astazi ti-am pregatit o reteta gustoasa de care vei fi foarte incantata.

Iata de ce ai nevoie: 1 cutie de pulpe de pui CocoRico, 3 morcovi, 1 cana de orez, 2 cepe, 150 ml bulion, sau rosii passata, sare, piper, cimbru, boia, mozzarella

Mod de preparare: Pulpele de pui se cresteaza pe lungime si se ung cu ulei, boia, cimbru, sare si piper apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu capac. Se taie ceapa marunt, iar morcovii rondele si se pun alaturi de pui, dupa care se adauga bulionul si se mai lasa 5 minute pe foc. Se adauga orezul spalat si o cana de apa, se amesteca si se mai lasa 10 minute pe foc. Supa aceea se rastoarna intr-un vas pentru cuptor, Orezul si legumele se pun primele, iar deasupra pulpele de pui.  Se pun la cuptor la 180 de grade. Cand orezul ainceput sa scada (maxim 30 de minute) se adauga 2 cani de apa calda amestecata cu condimente si se toarna deasupra. Se da din nou la cuptor. Cand pulpele si legumele sunt aproape facute, se scot din cuptor si se adauga deasupra mozzarella rasa. Se mai lasa pana cand se topeste mozzarella si prinde o culoare rumena.

Cu siguranta mirosul din casa abia daca te va mai lasa sa ai rabdare pentru a se raci. Se serveste cu drag alaturi de cei dragi.

Pofta buna!

 

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Prune uscate cu orez, mâncarea delicioasă a copilăriei pe care bunicii o făceau în perioada postului

Urmatorul Articol

Pască cu orez pentru Paște. Este delicioasă și foarte răcoritoare, rețeta este simplă

Articole Similare

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval
Fel principal

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

Salată de ton cu cartofi copți și porumb
Fel principal

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

Chifteluțe de pește cu usturoi verde
Fel principal

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios
Fel principal

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas
Fel principal

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas

Cum se prepară cel mai bun macrou cu marinadă la cuptor. O rețetă perfectă pentru noaptea de Anul Nou
Fel principal

Cum se prepară cel mai bun macrou cu marinadă la cuptor. O rețetă perfectă pentru noaptea de Anul Nou

Urmatorul Articol
Pască cu orez pentru Paște. Este delicioasă și foarte răcoritoare, rețeta este simplă

Pască cu orez pentru Paște. Este delicioasă și foarte răcoritoare, rețeta este simplă

Noutăți

Te anunțăm când apar articole noi? Apăsă aici

Articole Populare

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi
Timp Liber

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume. În 2006 s-a...

Citeste mai mult
Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2023 Femina.ro

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber

© 2023 Femina.ro

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici
Go to mobile version