Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Pizza rapidă la tigaie

Pizza rapidă la tigaie

Pizza la tigaie este soluția perfectă pentru iubitorii de pizza, care nu au timp să o prepare pe cea originală, să întindă aluatul și să aștepte până acesta va dospi. Încercați această rețetă simplă și rapidă și veți obține o pizza ușor pufoasă cu un gust similar pizzei clasice. Folosiți ingredientele pe care le aveți în frigider și pregătiți o gustare delicioasă.

Ingrediente pentru aluat:

2 ouă, 3 linguri de smântână, 3 linguri de maioneză, 3-5 linguri de făină, unt pentru uns

  • Ceaiul natural care reduce acidul uric și detoxifică articulațiile în doar trei zile – vezi cum se prepară!
  • Anunț uriaș făcut de Ilie Bolojan! Nimeni nu credea că se va întâmpla tocmai acum
  • Te trezești cu perna udă dimineața? Iată ce înseamnă și de ce se întâmplă acest lucru
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Ingrediente pentru umplutura:

1 ceapă, 1 morcov, șuncă (mezeluri), ketchup, cașcaval, maioneză, măsline verzi, ciuperci

Mod de preparare:

  • Fetiță de 2 ani moartă în urma anesteziei la o clinică dentară din București: autopsia ridică semne de întrebare
  • Fetiță de 2 ani, moartă după o anestezie la o clinică dentară din Sectorul 3. Noi detalii ies la iveală în cazul care a cutremurat România
  • Noi dezvăluiri în cazul fetiței de 2 ani care a murit la o clinică stomatologică din București. Părinții acuză: „Ne-au anunțat după o oră. Ambulanța a venit după o oră și jumătate”
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Pregătiți aluatul din ouă, smântână, făină și maioneză. Amestecați toate ingredientele până obțineți o masă omogenă.
Tocați ceapa mărunt, dați prin răzătoare morcovul și prăjiți-le puțin în tigaie.
Dați șunca și cașcavalul prin răzătoare.
Turnați aluatul într-o tigaie unsă cu unt și puneți deasupra ceapa cu morcovul, un pic de ketchup și maioneză, puneți șunca sau mezelurile preferate și deasupra cașcavalul ras.
Pregătiți pizza la foc mic, sub capac, timp de 15-20 minute.
Pizza este gata, la dorință puteți presăra deasupra verdeață tocată mărunt (umplutura poate fi diferită, alegeți ingredientele după gust).

 

Vezi si reteta pentru pizza ciobaneasca

Pizza ciobănească este un preparat pe care îl vei îndrăgi de la prima degustare, pentru că are un gust deosebit care te îmbie pe neștiute!

Ingrediente:

Pentru aluat:

500 g făină albă, 10 g drojdie uscată, ½ linguriţă sare, 300 ml apă călduţă 3-4 linguri ulei de măsline

Pentru topping:

cârnat de oaie afumat şi picant, muşchi de porc afumat, brânză de burduf, ardei gras murat

Pentru sos:

2 căni suc de roşii, 2 linguri ketchup, 1 linguriţă zahăr, ½ linguriţă sare, 1 linguriţă busuioc, 2 căţei usturoi, 1 lingură ulei de măsline, 1 linguriţă ardei iute măcinat

Mod de preparare:

Făina am cernut-o într-un bol, apoi am adăugat drojdia şi am amestecat. Am început să adaug apă călduţă puţin câte puţin, amestecând cu o spatulă. Am pus şi praful de sare, şi am început să frământ uşor cu mâna, completând cu apă. Cantitatea de apă este în funcţie de tipul făinii. Treptat am adăugat uleiul de măsline, frământând cu mâna. Din când în când am mai pus şi câte un praf de făină. Aluatul l-am frământat cca 10-15 minute, până a devenit elastic şi nelipicios.
Aluatul l-am pus într-un castron, am acoperit cu folie alimentară şi cu un prosop, şi am lăsat cca 1 ora într-un loc călduţ pentru că aluatul să–şi dubleze volumul.
Între timp am pregătit sosul: sucul de roşii, ketchup-ul, zahărul, sarea, busuiocul, uleiul de măsline, căţeii de usturoi tăiaţi felii şi 1 ceşcuţă de apă le-am pus într-un vas, la foc mic. Am amestecat din când în când, iar după cca 15 minute am adăugat ardeiul iute şi am mai lăsat vre-o 5 minute pentru că sosul să se lege. Înainte de a pune ardeiul iute am scos câteva linguri de sos, pentru a le folosi la a „unge” pizza.
Când aluatul a fost gata crescut, l-am scos pe planşă de lucru înfăinată şi l-am împărţit în 3 bile egale, care vor deveni 3 blaturi de pizza. Am întins cu sucitorul fiecare bilă de aluat, dându-i formă rotundă. Aluatul l-am pus în tavă specială ptr pizza, l-am uns cu sosul nepicant şi am dat tavă la cuptorul preîncălzit pentru 5 minute. Am scos tavă din cuptor am adăugat mozzarella, apoi am pus cârnatul de oaie şi muşchiul de porc pe care le-am călit puţin în ulei, făşiile de ardei şi bucăţi de brânză de burduf.
Am dat tavă din nou la cuptor, pentru cca 15 minute.

SURSA simona-world.blogspot.ro
Sursa: bucatarul.tv

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Pește gătit perfect. Cum să nu îl lipești de tigaie și să îți iasă exact ca la restaurant. Un bucătar chef dezvăluie secretul

Trucul care face ca alimentele să nu se mai lipească niciodată de fundul tigăii

În fiecare săptămână în bucătărie se face o mare dezordine, dar gospodinele nu știu de ce li se întâmplă asta. Uite cum poți avea mereu ordine la tine în sertare

În fiecare săptămână în bucătărie se face o mare dezordine, dar gospodinele nu știu de ce li se întâmplă asta. Uite cum poți avea mereu ordine la tine în sertare

Fetiță de 2 ani moartă în urma anesteziei la o clinică dentară din București: autopsia ridică semne de întrebare
Actualitate

Fetiță de 2 ani moartă în urma anesteziei la o clinică dentară din București: autopsia ridică semne de întrebare

Citeste mai multDetails
Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
Actualitate

Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier

Citeste mai multDetails
Testul simplu de la degete care poate semnala o problemă gravă la plămâni
Actualitate

Testul simplu de la degete care poate semnala o problemă gravă la plămâni

Citeste mai multDetails
Actualitate

Horoscop Financiar: Două Zodii care Vor Avea o Ascensiune Financiară Spectaculoasă Până în 2030

Citeste mai multDetails
Fetiță de 2 ani, moartă după o anestezie la o clinică dentară din Sectorul 3. Noi detalii ies la iveală în cazul care a cutremurat România
Actualitate

Fetiță de 2 ani, moartă după o anestezie la o clinică dentară din Sectorul 3. Noi detalii ies la iveală în cazul care a cutremurat România

Citeste mai multDetails
3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul
Actualitate

3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul

Citeste mai multDetails
Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
Actualitate

Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate

Citeste mai multDetails
9 semne vizibile la nivelul picioarelor care pot indica probleme ale ficatului
Actualitate

9 semne vizibile la nivelul picioarelor care pot indica probleme ale ficatului

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact