Pentru că toamna este sezonul îndrăgitelor vinete, astăzi călătoria noastră culinară se oprește în exotica Australie, de unde ne vom inspira pentru a prepara o rețetă simplă și în același timp apetisantă, de pui cu vinete asezonate cu parmezan. Te asigurăm că vei avea parte de o experiență culinară deosebită, potrivită atât pentru masa prânz, cât și pentru cină! Ingrediente: 2 piepți de pui CocoRico, 3 linguri de ulei de măsline, 6 felii de vinete (1,5 mm grosime), 1 cană de pastă de tomate, 100 grame de brânză cheddar rasă, 150 grame parmezan ras, oregano, 100 grame de păstăi de fasole verde. Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 200 de grade C și unge vasul yena cu puțin ulei de măsline. Asezonează carnea de pui cu ulei de măsline și oregano. Taie pieptul de pui în felii subțiri și pune-le pe grătar câte 3 minute pe fiecare parte. Repetă acest procedeu și pentru vinete.Așează feliile de pui în vas și acoperă-le cu sosul de roșii. Așează deasupra feliile de vinete, astfel încât să le suprapună pe cele de pui și să acopere suprafața tăvii. Presară parmezan și brânză cheddar deasupra vinetelor. Lasă la cuptor pentru 15-20 minute până când brânza și parmezanul capătă o culoare aurie. Servește împreună cu salata de păstăi de fasole, o combinație delicioasă pe care nu o vei regreta! Poftă bună!