Dacă într-o zi simți nevoia de o rețetă cu totul și cu totul specială, îți recomand cu drag acest preparat, care este recunoscut pentru că va cuceri ușor orice pofticios: Pulpe de pui caramelizate! Ce este foarte interesant la ea, este că pe cât de delicioasă și atractivă din toate punctele de vedere, pe atât de simplu se prepară. O explozie de arome chiar la tine în cuptor!
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest deliciu:
1 caserolă de pulpe de pui CocoRico
2 linguri de ulei de măsline
100 de grame de sos de soia
1 lingură de ketchup
200 de grame de miere de albine
2 căpățâni de usturoi pisate
sare
- Starea de sănătate a lui Ion Iliescu, ușor ameliorată. Fostul președinte rămâne la Terapie Intensivă
- Românii încep să fie controlați. Inspectorii vin direct la adresa ta. Trebuie să prezinți acte doveditoare
- 19 iunie – Zi de Cruce Neagră în Calendarul Ortodox. Cine a fost Sfântul Apostol Iuda, Ruda Domnului și ce nu este bine să faci astăzi
piper
Încălzește cuptorul la 180 de grade. Într-o tavă introdu carnea de pui, peste care toarnă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, sarea și piperul. Lasă la cuptor aproximativ o oră, până ce sosul devine caramelizat. Atunci când pulpițele d epui sunt gata, fii sigură că membrii familiei te vor înconjura ghidându-se după miros. Asigură-te că îți va rămâne și ție măcar o porție!
Poftă bună!