Ingrediente:
1,5 l lapte
8 ouă
300 g zahăr
4 plicuri zahăr vanilat
110 g făină albă
100 g amidon
1 pachet foi
400 ml frișcă
Mod de preparare:
1. Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Într-un bol, batem gălbenușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, zahărul vanilat, făina, amidonul și 500 ml de lapte. Amestecăm bine până la omogenizare.
2. Punem un 1l l de lapte la fiert. Adăugăm compoziția pregătită anterior și amestecăm foarte bine. Luăm vasul de pe foc și adăugăm albușurile bătute spumă. Mixăm bine până la omogenizare.
3. Tapetăm o foaie cu crema pregătită anterior. Pe deasupra așezăm a 2-a foaie iar la final decorăm cu frișca și zahăr pudră. Punem prăjitura la frigider pentru 3-4 ore.
- „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
- Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului
- Premierul Ilie Bolojan cere adoptarea urgentă a măsurilor fiscale: „Nu există altă soluție”
Savurați cu drag! Poftă bună!
Surse:















