Prima pagină » Rețete » Rețete românești » Pagina 9
Sunt o împătimită a cărnii de pește, dar am o mică problemă: nu suport sa curat oasele, nu ma pricep si nu suport sa imbin placerea de a manca pestele cu chinul de a...
Ingrediente: un pachet foi de placinta, 500 g ciuperci, o ceapa mica, 100 g branza feta, 2 oua, sare, piper, boia, ulei, 1 legatura de marar. Mod de preparare: Se curata, spala si toaca...
Pe cât este de simplă reţeta, pe atât este de gustoasă este mâncarea. Preparatul a intrat şi în meniul românilor din sudul Moldovei şi nordul Munteniei, mai ales că gătitul lui durează doar câteva...
Recunosc, visez demult sa fac un gulas la ceaun, in curte, la foc de lemne, insa pana atunci mai e cale lunga. Iubesc aceasta mancarica de cand sunt mica, si-o prepar cum am vazut...
Trufe de ciocolată neagră cu avocado: desertul care nu numai că nu îngrașă, ci dimpotrivă – te ajută să slăbești! Învaţă să prepari chiar tu nişte trufe de ciocolată neagră cu un ingredient surpriză,...
Pentru că ne aflam in periaoda postului, iar mancarurile sunt mai limitate, astazi iti oferim o reteta de ciorba gustoasa si foarte usor de pregatit. Iata de ce ai nevoie: Ingrediente: 350 g de...
Pandispan cu fructe de post este o prajitura asemanatoare checului de post doar ca are in locul cremei de cacao, fructe de padure. Se foloseste aceeasi cana ca si masura! Se poate inlocui uleiul...
Rețeta de “mâncare de limbă cu praz și măsline” este tradițonală din Oltenia. Este o rețetă simplă și gustoasă. Ingrediente:300 g limbă de porc, 1-2 cepe mari,2 fire de praz,300 g măsline 2-3 linguri...
Ingrediente: 200 gr fulgi mari de ovaz, 500 ml lapte (poate fi de migdale sau lapte light de cocos),50 gr unt topit (sau unt de cocos topit), 150 gr zahar (poate fi brun), 1...
Fie că ții sau nu post, mâncarea de praz cu măsline e potrivită oricum, fiind un preparat ușor și gustos. Iată cum o prepari! Ingrediente: 4 fire de praz, o ceapă, 1 ardei gras,...