S-au întors de la Asia Express și după 3 ani de relație, artistul a făcut un anunț neașteptat: „Ne-am…”

 

Speak și Ștefania s-au întors de la Asia Express, iar această experiență i-a confirmat artistului că femeia de lângă el este aleasa. Speak s-a hotărât și o ia de soție pe Ștefania.

Cei doi formează un cuplu care e mereu pus pe șotii și trăiesc intens fiecare moment al vieții lor. Speak și Ștefania au participat la Asia Express, unde au fost supuși unor mari provocări.

Stresul a fost mare, iar nervii au fost întinși la maximum. Speak și iubita lui s-au mai certat la Asia Express, însă și-au dat seama că relația lor poate trece la un alt nivel.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie’, a declarat Speak, potrivit Spynews.

Competiția a fost ca un test pentru relația lor, iar Speak și-a dat seama că Ștefania este femeia lângă care vrea să râmănă toată viața. Speak și Ștefania au mărturisit că experiența a fost una de neuitat și că i-a unit mai mult.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

 

Exit mobile version