Am descoperit de curând această rețetă, iar familia mea nu se mai satură de ea, mereu mă roagă să o mai pregătesc.
Este o retetă simplă și sățioasă, dar în același timp deosebit de gustoasă.
Iată de ce aveți nevoie pentru a o prepara:
350 g cartofi
1 ou
1 tulpină de țelină tocată
3 linguri iaurt
3 linguri maioneză
1 linguriță și jumătate de muștar
1 ceapă roșie mică tocată cubulețe
sare, piper și boia după gust
Sănătoasă, rapidă, cremoasă, aromată și gata cu totul în numai 20 de minute. Perfectă pentru un prânz sățios sau pentru o cină în familie într-o zi în care nu ai inspirație și prea multe ingrediente în gospodărie.
- „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
- Avertizare ANM: România Intră în Primul Episod de Iarnă Autentică. Ger de -20C, Ninsori și Viscol Extins
- Tot mai multe persoane aleg să poarte părul cărunt natural. Psihologii explică ce transmite această opțiune
Pune oul la fiert și după câteva minute adaugă și cartofii (tăiați în cubulețe de dimensiuni egale, ca să se fiarbă în același timp)
Între timp, ocupă-te de sos. Combină într-un bol maioneza cu iaurtul și muștarul. Adaugă țelina și ceapa tocate și amestecă bine.
Când s-au fiert cartofii, adaugă-i imediat fierbinți peste sos ca să absoarbă aromele din el. Toacă oul cubulețe, adaugă-l și pe el și amestecă bine.
Se servește atât caldă cât și rece. Delicios și rapid.
















