Am descoperit de curând această rețetă, iar familia mea nu se mai satură de ea, mereu mă roagă să o mai pregătesc.
Este o retetă simplă și sățioasă, dar în același timp deosebit de gustoasă.
Iată de ce aveți nevoie pentru a o prepara:
- Propunere importantă: Femeile ar putea ieși la pensie cu 3 ani și jumătate mai devreme – iată condițiile
- MApN face precizări oficiale despre începerea încorporărilor
- Falko, calul campion mort în Bistrița-Năsăud: Dezvăluiri surprinzătoare despre recumpărarea sa de către afaceristul slovac și mărturia fostei proprietare
350 g cartofi
1 ou
1 tulpină de țelină tocată
3 linguri iaurt
3 linguri maioneză
1 linguriță și jumătate de muștar
1 ceapă roșie mică tocată cubulețe
sare, piper și boia după gust
Sănătoasă, rapidă, cremoasă, aromată și gata cu totul în numai 20 de minute. Perfectă pentru un prânz sățios sau pentru o cină în familie într-o zi în care nu ai inspirație și prea multe ingrediente în gospodărie.
Pune oul la fiert și după câteva minute adaugă și cartofii (tăiați în cubulețe de dimensiuni egale, ca să se fiarbă în același timp)
Între timp, ocupă-te de sos. Combină într-un bol maioneza cu iaurtul și muștarul. Adaugă țelina și ceapa tocate și amestecă bine.
Când s-au fiert cartofii, adaugă-i imediat fierbinți peste sos ca să absoarbă aromele din el. Toacă oul cubulețe, adaugă-l și pe el și amestecă bine.
Se servește atât caldă cât și rece. Delicios și rapid.