Prima pagină » Rețete » Rețete românești » Pagina 11
Imi plac chifteluţele din legume mai mult decât omoloagele lor din carne, aşa că le fac destul de des, atât în varianta de post, ca în reţeta de azi, cât şi în varianta de...
Poalele-n brau sunt preferatele mele si cel mai mult imi place sa le prepar de sarbatori atunci cand ne adunam cu totii din toate colturile tarii acasa. Iata o retetea simpla cu care nu...
Ciuspais sau Tuspais este o mancare din legume cum ar fi dovleceii, fasolea, mazarea si e foarte cunoscuta in Banat, fiind preluata din bucataria maghiara si sarba. Aceasta este o varianta cu smantana, dar...
Cea mai simpla si sigura metoda de a pregati coastele de porc: facute la foc mic in cuptor pana se desface carnea de pe os si cand sunt gata le glazurati cu ce vreti...
Sarmalele sunt mandria romanilor, si le iubim indiferent daca sunt de dulce sau de post, si chiar ne bucuram ca avem ocazia sa le diversificam in functie de preferintele noastre. Astazi iti prezentam mai...
Pentru ca fasolea este foarte sanatoasa, va recomand cu drag aceasta mancarica estrem de gustoasa pe care o fac din tinerete si cu care, de altfel mi-am cucerit sotul. A fost prima mancare pe...
O varianta foarte gustoasa de a consuma orezul este cel preparat cu mirodenii. Iata cum se prepara: Ingrediente: orez prefiert, bob lung, 1 ceapa alba, 4 catei usturoi, apa, patrunjel uscat, busuioc uscat, unt(optional)...
Icrele sunt un aliment care ar trebui să fie prezent în dieta noastră, pentru sunt foarte sănătoase. Conţin foarte multă Omega 3 şi protejează împotriva obizităţii. Sunt de diferite tipuri în funcţie de peştele...
Pănă sa ajung într-o vizită la prietenii nostri reveniti din strainatate nu stiam ca exista aceasta zacusa minunata, care imbina niste gusturi pe care nu le poti intelege daca nu simti aceasta savoase deosebita....
Tocanita de ghebe este o mancare delicioasa de post si nu numai care iti va asigura o masa consistenta si sanatoasa pe parcursul unei zile. Se prepara usor, este perfecta in acest sezon si...