Prima pagină » Rețete » Rețete românești » Pagina 15
Iată cum se prepară piureul de cartofi: Ingrediente: 6 cartofi de marime medie, jumatate lingura sare, 3 linguri de unt gras, jumatate cana de lapte fierbinte, 2 linguri de smantana, sare dupa gust (...
La sfârșitul verii, tarabele din piețe sunt doldora de fructe și legume de sezon. Traditia romaneasca zice sa pui la inceputul toamnei muraturi taranesti, gogosari si castraveti la otet, sa faci zacusca si suc...
INGREDIENTE PENTRU ALUAT 150 g faina, 40 ml iaurt, un ou, 50 ml apa, o lingurita praf de copt, un praf sare INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA 300 g varza acra, 100 g piept afumat, un...
Oladiile sunt un mic dejun perfect: gustos și rapid de făcut, iar ingredientele practic mereu sunt la îndemînă. Această rețetă am preluat-o de la mama, oladiile mereu se primesc pufoase si foarte gustoase! Ingrediente:...
Alivencile sunt amintirea copilariei si deliciul maturitatii, desertul traditional care iti rasfata papilele gustative si nu se demodeaza niciodata. Cunoscute popular şi sub denumirea de „placinta ciobanului“, alivencile sunt plăcinte cu branză si mălai,...
Astăzi îți recomand o rețetă care te va cuceri pe loc, deoareceeste foarte gustoasă, tradițională și consistentă. Mi se pare ciorba perfectă pentru un prânz de toamnă cu răsfăț. Iată de ce ai nevoie...
Îți place să îți petreci timpul liber în bucătărie. Gătești cu drag pentru cei apropiați de câte ori ai ocazia nu îți crește inima de bucurie cât familia îți laudă pretaratele. Dacă și ție...
Pentru că fasolea este unul dintre alimentele sanatoase, consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba...
Toate gospodinele ar trebui sa stie cum se face zacusca de vinete. Reteta de zacusca de casa de mai jos este una originala. Ingrediente: 2 kg ardei kapia, 6 kg vinete, 2 kg ardei...
„Șnițelele din foi de varză cu cașcaval” sunt o mâncare foarte gustoasă și extrem de simplu de preparat. Umpleți foile de varză cu cașcaval, împăturiți-le sub formă de pliculețe și prăjiți-le în tigaie....