Prima pagină » Rețete » Specialități » Pagina 2
Lasagna, unul dintre cele mai conoscute preparate culinare din Italia are o lunga și extrem de interesanta poveste. Există o teorie conform căreia originea acestui preparat culinar se află undeva în Grecia Antică. Acolo...
O tarta aperitiv delicioasa, din bucataria frantuzeasca, pe care o poti servi la micul dejun, pranz sau ca o gustare intre mese. Ingrediente pentru blat: 180 g faina, 100 g unt cat mai rece,...
Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamna si domnisoara, si chiar si pentru domni. Din fericire putem sa pregatim si noi acasa din cateva ingrediente naturale, ori de cate ori avem pofta si...
Reteta de clatite cu marar si branza este delicioasa si simplu de preparat. Pentru oricine va manca, va fi o adevarata surpriza si nu isi va putea lua gandul de la ele. Ingrediente:1,5...
Cauti o reteta de aperitiv banala, dar spectaculoasa in acelasi timp? Stiu exact ce vrei, genul care se face usor, dar arata foarte bine si e atat de bun ca invitatii iti vor cere...
Nu oricine reuseste sa prepare o lasagna delicioasa,mai ales daca este prima data cand incearca. Te anuntam ca daca ai o reteta de baza solida si de incredere, lasagna ta va fi una...
Omletele au fost inventate de vechii romani, dar francezii au creat diferite variante ale acestora. Cele mai simple omelete frantuzesti sunt preparate din ouă atent alese. Ele sunt plate și au o cantitate mică...
Vă prezentăm o rețetă de pate mai puțin obișnuita, fără carne. Sunt multe ingrediente care înlocuiesc cu succes carnea. Două din acestea sunt: nucile și ciupercile. Acestea sunt delicioase și sățioase. Pateul fără carne...
Este o reteta potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales in acele momente de dimineata in care nu ai timp sa pregatesti ceva elaborat, insa in acelasi timp vrei ceva consistent, sanatos...
Partea fabuloasa a acestui chec este ca desi este de post, checul steluta este pufos si foarte bun, un desert pe care ti-l recomandam ori de cate ori ai pofta de un dulce sanatos....