Prima pagină » Rețete » Pagina 46
Focaccia, painea de origine italiana, este foarte aromata, se face foarte usor si nu e nevoie de niciun fel de mixer, robot de bucatarie sau masina de facut paine, pentru ca se framanta foarte...
Cartofii sunt doar un pretext în această compoziţie de toamnă-iarnă din care răzbat aromele profunde de afumătură copleşite de smântână. O ciorbă ardelenească aşadar, prin compoziţie şi caracter, născută în locurile în care kilul...
La ce te duci cu gandul cand auzi ,,lipii turcesti''? Eu cu siguranta calatoresc in timp si imi amintesc cu placere perioada copilariei, atunci cand stateam la cozi la brutariile turcesti pentru a cumpara...
Micul dejun, un subiect atat de contoversat… Cred ca majoritatea ne dorim sa ne luam micul dejun acasa, in liniste, alaturi de familie/partener, dar daca incepi programul foarte devreme nu cred te mai gandesti...
Prăjitura cu mac din aluat de brânză și drojdie este foarte aspectuoasă, gustoasă, pufoasă și aromată. Această frumusețe de prăjitură se prepară destul de simplu, chiar dacă la prima vedere pare a fi complicată...
Astăzi îți oferim o rețetă nemaipomenită de maioneză gustoasă, naturală, foarte rapidă și fără ouă. Această rețetă va fi o surpriză pentru cei ce nu vor să folosească în maioneză ouăle crude. Veți obține...
Negresa este preferata mea si a intregii familiei. Asta e rețeta pentru cea mai simplă, gustoasă, pufoasă, ieftină și rapidă negresă de post. Respectă pașii de mai jos și obții desertul perfect pentru post. Noi...
Clatitele sunt preferatele mele indiferent daca sunt de post sau de dulce. Diferenta nu este mare, atunci cand stii cum sa le prepari si ai o tigaie buna la indemana. Iata cum se prepara...
Asta este cea mai bună și rapidă rețetă pentru gogoşi de post pufoase și aromate! Sunt ieftine, se fac fără efort și sunt desertul perfect pentru zilele în care ții post dar vrei să...
Piftia nu este un preparat culinar greu de gătit, dar este unul care cere multă răbdare şi respectarea unor reguli stricte pe care. În caz contrar, te trădează, afirmă profesorul Nicolae Curelea, un maestru...