Prima pagină » Rețete » Placinte
Pentru ca placinta este o optiune foarte buna pentru orice moment al zilei, si mai ales este usor de transportat oriunde, astazi iti oferim reteta pentru o placinta deosebita cu carne si parmezan. Suntem...
Pentru ca de multe ori, mancarea de pranz constituie o problema sau o lipsa de inspiratie si de idei, astazi venim in ajutorul tau cu o reteta delicioasa, rapida si simplu de preparat. Nu...
Cozonacul cu branza si stafide, este o alternativa la cozonacul clasic, o alternativa sanatoasa sifoarte gustoasa. Iata cum se prepara! INGREDIENTE Aluat: 1 ou, 1 lingurita drojdie proaspata, ½ cana apa calduta, ½ cana...
Această plăcintă cu dovleac se face repede, este de sezon şi e foarte gustoasă. Încearcă şi tu reţeta! Ingrediente: Pentru foi: 250 ml ulei de floarea soarelui sau de porumb, 250 ml apa, un...
Aceasta placintă se face din aluat de pâine și zahăr. Uite cum. Ingrediente aluat paine: 1 Kg faina, 20 g drojdie, 10 g zahar,15 g sare, 50 mL sare. Mod de preparare: Inainte de...
Ingrediente: un pachet foi de placinta, 500 g ciuperci, o ceapa mica, 100 g branza feta, 2 oua, sare, piper, boia, ulei, 1 legatura de marar. Mod de preparare: Se curata, spala si toaca...
Ingrediente:150 grame făină, 3 ouă, 500 ml lapte, 15 felii subtiri de şuncă 250 g ciuperci, 250 g şalote/ceapă, 50 g unt, 250 ml smântână grasă, 100 g brânză rasă, usturoi, pătrunjel, sare, piper...
Placinta cu branza si stafide este, probabil, cel mai cautat desert pentru amatorii de retete romanesti traditionale. Pentru a o pregati in modul cel mai simplu si gustos, aveti nevoie de: Ingrediente: 1 pachet...
Daca intrebi orice roman, care e cea mai cunoscuta placinta de pe la noi, iti va raspunde cu siguranta, Placinta Dobrogeana. Pe vreamea raposatului, stateam in gasca cu orele la cozi interminabile, in Satul...
O mancare romaneasaca traditionala specifica zonei aride a Dobrogei cu preparate gustoase in care se folosesc deopotriva branzeturi, oua, peste, vanat, carnea de oaie,vita, porc si pasare, insotite de garnituri variate de legume, salate...