Rețete românești

Tocăniță delicioasă de pui cu piure

Tocăniță delicioasă de pui cu piure

Astazi iti recomand o reteta in care carnea de pui capata savori deosebite, astfel incat sa o servim cu mare pofta. Te asigur ca va iesi atat de gustoasa, de frageda, de buna incat...

Plăcinta cu iaurt și afine

Plăcinta cu iaurt și afine

Plăcinta cu iaurt și afine este una dintre preferatele mele, așa că îți voi da si tie reteta. Se prepara usor, este frageda, iar ingredientele necesare sunt sanatoase si consistente. Ingrediente: 1 pachet foi...

Copănele de pui frecate cu usturoi cu cartofi la cuptor, un preparat tradițional românesc!

Tocăniţa de legume cu pulpe de pui

Ingrediente: 2 pulpe mari de pui, 1 lingură ulei, 2 cepe mari, 1 morcov, 1 ardei gras, 200 g ciuperci, 3 roşii, cimbru pătrunjel verde, sare, piper Mod de preparare: Se taie pulpele şi...

Supă de roșii cu găluște de post

Supă de conopidă, o bunătate de post

Acum cateva zile eram in cautarea unei supe de conopida care sa contina si marar. Am gasit una care depasea asteptarile mele, preparata din conopida coapta. Ingrediente: 1 conopida,2 morcovi, 1 ceapa mare, 3...

Supă de roșii cu găluște de post

Ciorbă de cartofi cu fidea și verdeață

Chiar dacă pentru unele persoane combinația dintre cartofi și fidea nu este una reușită, pentru alții această ciorbă este perfectă, deoarece are un gust bun, te satură la nevoie și în plus, bunicii ne...

Iahnie de fasole de post după rețeta tradițională

Iahnie de fasole de post după rețeta tradițională

Mâncarea de fasole uscată este una dintre cele mai des întâlnite mâncăruri de post, datorită modului de preparare simplu, dar şi faptului că este destul de gustoasă. Descoperă paşii pe care trebuie să îi...

Ciorbă din ciolan de porc afumat

Ciorbă din ciolan de porc afumat

Se pregateste in anotimpul rece pentru ca este o ciorba mai grasa, dar poate fi servita in orice anotimp, oricand aveti pofta. Ciolanul are o carne frageda si suculenta iar osul este mare. Din...

Page 13 of 17 1 12 13 14 17