Prima pagină » Rețete » Rețete românești » Pagina 2
Budinca cu ciuperci si pui este un preparat de seara, usor si in acelasi gust delicios. Nu ai nevoie de multe ingrediente sau experienta culinara pentru a-i surprinde pe cei dragi. Iata de ce...
Pachetelele de primavara cu carne de pui si legume, sunt un preparat pe care il poti prepara in sezonul legumelor. Combinate cu carne de pui, pot fi o alegere ideala pentru orice moment...
Vă mai aduceţi aminte cât de bună şi gustoasă era fasolea preparată de bunicile noastre? Vă prezentăm mai jos o metodă tradiţională de preparare a fasolei frecate cu ceapă şi boia bulce, folosită cu...
Ziua de Buna Vestire numită și Blagoveștenie se sărbătorește în fiecare an pe 25 martie, fiind prima mare sărbătoare dedicată Maicii Domnului atestată în documente. Buna Vestire amintește de momentul în care Sfântul Arhanghel...
Povestea produselor mănăstirești a început cu multe sute de ani în urmă, când Sfântul Antonie a primit de la Îngerul Domnului taina mântuirii: rugăciunea împletită cu lucrul mâinilor. Așa spune părintele Clement, starețul Mănăstirii...
Chiftelutele de cartofi sunt foarte gustoase si satioase, astfel vei putea manca in perioada postului, dar si in orice alta perioada, o mancare sanatoasa si gustoasa. Iata de ce ai nevoie: Ingrediente: 7 cartofi...
Daca nu mai stii ce sa gatesti, dar ai pofta de ceva bun, acest ghiveci de legume cu pulpe de pui este o alegere ideala pentru vremea de afara. Este foarte gustos si usor...
Suntem înnebunite după salata de boeuf şi nu vrem să renunţăm la ea nici în ruptul capului, astfel că ne-am decis: vom prepara un preparat de post numit – Salată de boeuf cu ciuperci....
Drob de miel: un drob cremos, aromat, nu este inecacios, ci suculent si aromat, are o dulceata aparte. Am cateva trucuri pe care vi le spun cu mare drag. Orice roman care se respecta...
Cu siguranță și tu ai mâncat măcar o dată găluște cu prune, dar nu știi să le faci sau poate ți se par prea greu de făcut.Noi Cum preparăm găluștele cu prune Ingrediente pentru găluște:...