Prima pagină » Sănătate » Pagina 3
Iulian Rusu, un masterand din Cluj, a creat un nou tip de paine, facuta cu faina din canepa, care are nenumarate beneficii pentru sanatate. Alimentul a castigat medalia de aur la un salon international...
Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat că de multe ori nu foamea ne îndeamnă că mâncăm, ci efectul de calmare pe care ni-l dă această activitate. ”Daca aveti obiceiul sa deschideti frecvent usa frigiderului intrebandu-va...
Ce ne sfătuiesc doctorii să facem cu pielița de la pui! Află care sunt avantajele pe care le ai atunci când consumi acest aliment atât de controversat! Poate că ai auzit de foarte multe...
De când eram mică îmi plăcea la nebunie supa de găluște, datorită găluștelor pe care le numeam ,,oițe” datorită aspectului lor pufos. Eu fac această supă cu drag, deoarece le place și copiilor și...
Pentru că a venit primăvara și vremea frumoasă, cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine și să adoptăm o alimentație sănătoasă, care să ne pună în valoare aspectul fizic, dar să ne...
Vegetarienii nu ar trebui să consume smochine deoarece acestea conțin proteine animale. Cum este posibil așa ceva? Deși smochinele par o alegere naturală pentru vegetarieni sau pentru cei care au o dietă bazată în...
Un studiu realizat de Infocons arată că pateul de post consumat de majoritatea oamenilor conține foarte multe E-uri, care nu sunt tocmai sănătoase. Infocons a realizat un studiu pe etichetele produselor tip pate vegetal...
De post! Singura maioneză sănătoasă! Nu îngrașă! O faci în 2 minute! Iată rețeta: E de post. E vegană. E sănătoasă, plină de antioxidanți. E extrem de rapidă – se face în 30 de...
Dovleceii sunt una din legumele foarte sănătoase de care ne bucurăm aproape în orice sezon. Sunt foarte versatili și poți prepara din ei foarte multe mâncăruri, una mai gustoasa decat cealalta. Vedeta petrecerilor in...
Al doilea cel mai popular condiment din lume după piper, muștarul aparține familiei Brassicaceae şi se înrudeşte cu alte legume, precum varza, broccoli şi conopida, având numeroase proprietăți terapeutice. olosit în principal drept condiment,...