Prima pagină » Rețete » Rețete românești » Pagina 16
Pentru că a sosit toamna, este timpul să pregătim bunătăți pentru cămara magică care va bucura toată familia în timpul iernii, de sărbători și ori de cate ori vor avea poftă de ceva bun....
Rosiile sunt nelipsite in orice bucatarie, sunt gustoase, sanatoase si foarte des utilizate. Dar cum putem sa le pastram gustul si savoare pe timp de iarna? Mai ales ca avem acces la cele mai...
Astăzi îți prezentăm o rețetă care îți va păstra roșiile proaspete pentru o vreme îndelungată! Iată care este ingredientul cu care poți face acest lucru!Roșiile rămân proaspete, de parcă ar fi culese chiar acum...
Ciorba de fasole se prepara de obicei din fasole cu bobul marunt. Cu o seara inainte de a o pregati alegem fasolea indepartand boabele sparte si eventualele corpuri straine. O spalam si o punem...
Legumele pot fi salvarea meniurilor noastre „de criză“. Cu inventivitate şi fantezie poţi prepara din legume adevărate răsfățuri culinare. Ingrediente: 1 conopida mare, 3 linguri ulei, 1 ceapă mare, 1 lingură făină 6 rosii...
Suntem obisnuiti in mare parte cu muraturile facute din legume si gemuri sau dulceturi facute din fructe. Bucatariile lumii ne-au invatat, insa, ca orice ingredient poate capata un gust si aspect nou daca avem...
Un preparat pe cât de sofisticat, pe atât de simplu de realizat, dulceaţa de ardei iuţi este considerat sosul ideal pentru fripturi, rasoluri si alte preparate din carne. Maestrul bârlădean Nicolae Curelea ne învaţă...
Dovleceii sunt printre preferatii mei in materie de legume si de aceea astazi o sa va prezint o reteta absolut delicioasa de dovlecei marinati cu verdeata si usturoi. Usor de preparat, dovleceii marinati pot...
De când eram mică îmi plăcea la nebunie supa de găluște, datorită găluștelor pe care le numeam ,,oițe'' datorită aspectului lor pufos. Eu fac această supă cu drag, deoarece le palce și copiilor și...
Fasolea cu costiță afumată este una dintre mâncărurile tradiționale preferate atât de români cât și de turiștii străini. O delicatesă tradițională, o combinație care nu poate fi înlocuită de alte mâncăruri, cu o savoare...