Prima pagină » Rețete » Fel principal
Pentru ca nu obisnuim sa servim cordon bleo, decat la restaurante sau la ocazii speciale, astazi venim cu o reteta care iti va sterge prejudecata ca nu se poate manca oricand ai pofta. De...
Ingrediente: piept de pui CocoRico, ceapa, 1 morcov, 3 catei usturoi, boia iute si dulce, piper, sare, apa, ulei, pasta de tomate, smanatana. Mod de preparare: Taie pieptul de pui in cubulete, iar legumele in...
Ingrediente: 4-5 dovlecei mai mici, 350 gr carne tocata, 2-3 cepe medii, 2-3 linguri pasta de rosii, 130 gr cascaval tare, 4-5 oua, 150 gr smantana, 7-8 rosii mici, piper negru, ulei, sare Mod...
Ingrediente: 1 conserva de ton, zeama de la o lamaie, 100 gr porumb la conserva, salata verde, rucola, ulei de masline Mod de preparare: Amesteca conserva de ton cu zeama de lamaie si porumb....
Ingrediente: 1 kg de peste, 3 catei de usturoi, coaja rasa de lamaie (de preferat sa fie bio), zeama de lamaie, 3 fire de usturoi verde, faina, 1 legatura de patrunjel, boia de ardei...
Clătitele sunt cunoscute în aproape toată lumea. De la cele foarte fine din Franța sau din Italia, până la cele nedulci din estul Europei, Ucraina sau Rusia. Acestea reprezintă o idee bună atunci când...
Pentru ca nu obisnuim sa servim cordon bleo, decat la restaurante sau la ocazii speciale, astazi venim cu o reteta care iti va sterge prejudecata ca nu se poate manca oricand ai pofta. De...
Peștele la grătar este o modalitate simplă de a avea un fel de mâncare gustoasă si sanatoasa. Macroul este delicios, sanatos si usor de pregatit. Ca sa nu mai mentionam ca este foarte abordabil...
Am descoperit de curând această rețetă, iar familia mea nu se mai satură de ea, mereu mă roagă să o mai pregătesc. Este o retetă simplă și sățioasă, dar în același timp deosebit de...
Traditionala racitura de porc sau piftie din carne de porc, aromata cu usturoi, fina si gustoasa, inchegata fara sa folosim pliculete cu gelatina, nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun. O...