Prima pagină » Rețete » Pagina 4
Cozonacul este ,,prăjitura'' traditionala si de suflet a fiecarui roman de pe masa de sarbatori. Nu existau sarbatori de Paste si de Craciun fara a manca cu pofta cozonac de la parinti, vecini si...
Cum se scoate rasolul, cum se transeaza un but de porc? Cum se marineaza si fragezeste carnea, cat sta la afumat, cat sta la fum si la ce temperatura, ce condimente se folosesc? Vedeti...
Bucatele tradiţionale umplu mesele românilor în perioada sărbătorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cât mai îmbelşugat, vă propunem cea mai bună reţetă...
Clătitele reprezintă unul dintre cele mai consumate şi mai gătite deserturi. Cu toate acestea, există unele lucruri pe care nu le ştiai despre clătite. Află care sunt ele şi ce ar trebui să faci...
Fie ca este vorba despre o friptura suculenta, fie de un cotlet fraged care „cade de pe os”, fragezimea este adesea echivalata cu calitatea ei. O friptura care sa ti se topeasca in gura....
Prajitura Floare de Colt este foarte buna, se prepara repede si este perfecta pentru masa de Crăciun. Toti invitatii vor fi placut surprinsi! Ingrediente: Pentru blat cacao: 6 ou, 4 lg faina, 3 lg...
Am descoperit de curând această rețetă, iar familia mea nu se mai satură de ea, mereu mă roagă să o mai pregătesc. Este o retetă simplă și sățioasă, dar în același timp deosebit de...
Acesta este cel mai gustos pui pe care l-am mâncat în viața mea și se prepară foarte simplu! Sunt, însă, câteva secrete pe care trebuie să le știți atunci când gătiți puiul în acest...
Traditionala racitura de porc sau piftie din carne de porc, aromata cu usturoi, fina si gustoasa, inchegata fara sa folosim pliculete cu gelatina, nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun. O...
O prajitura foarte ingenioasa si aspectuasa, care in mod cert iti va surprinde musafirii. Foarte similara cu prajitura-cozonac Floare de Craciun, prajitura Brad de Craciun, cu Nutella are un aspect ceva mai deosebit si...