Prima pagină » Rețete » Pagina 41
Daca intrebi orice roman, care e cea mai cunoscuta placinta de pe la noi, iti va raspunde cu siguranta, Placinta Dobrogeana. Pe vreamea raposatului, stateam in gasca cu orele la cozi interminabile, in Satul...
O mancare romaneasaca traditionala specifica zonei aride a Dobrogei cu preparate gustoase in care se folosesc deopotriva branzeturi, oua, peste, vanat, carnea de oaie,vita, porc si pasare, insotite de garnituri variate de legume, salate...
Prăjitura cu rubarbă am descoperit-o prima dată la o prietenă, pe vremea când nici nu știam ce înseamnă, dar după ce am gustat am spus că vreau reteta, indiferent de ce este aia rubarba!...
Aceasta ciorba o mancam la bunica. Prunele uscate se foloseau in ciorba, mai ales in anotimpul rece. Bineinteles, se poate si fara carnita, dar mereu cu smantana. Pe post de ingredient secret avem prunele...
Am gasit aceasta reteta pe internet si de atunci o prepar de fiecare data cand ma gandesc ca vreau sa mananc ceva absolut delicios. Nu se prepara greu, iar dupa ce vei manca vei...
Ciulamaua de pui este un preparat specific romanesc foarte gustos si apreciat de noi toti. Se prepara rapid si rezultatul ii va bucura pe toti cei ai casei. Iata de ce ai nevoie! INGREDIENTE...
Ingrediente necesare pentru prepararea borsului tiganesc: 300 gr carne de porc, 3 cartofi, 2 cepe, 1 sfecla, 100 gr varza, 3 rosii, 2 morcovi, 4 linguri de untura sare, piper, leustean, apa. Mod de...
Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna.Singura conditie daca ii culegeti personal este sa aveti garantia ca buretii sunt comestibili si numai...
Aceasta reteta este gustoasa, fie ca o pregatiti intr-o zi obisnuita din weekend sau de sarbatori. Ingrediente: 2 litri apa, un litru zeama de varza, 500 grame maruntaie de pui, gasca sau curcan (pipote,...
Imi plac chifteluţele din legume mai mult decât omoloagele lor din carne, aşa că le fac destul de des, atât în varianta de post, ca în reţeta de azi, cât şi în varianta de...