Prima pagină » Rețete » Fel principal » Pagina 12
Nu e prima oară când fac saramură, da’i prima oară când îmi iese într-un fel în care să vă pot povesti și vouă! Secretul constă în condimentele folosite. Nu-i mare inginerie, dar este tare...
Este un preparat foarte apreciat in bucataria romaneasca, dar prezent si in cea turceasca, marocana sau araba. Carnea folosita poate fi de pui, miel, vita sau chiar de porc. Iti vor trebui urmatoarele: 1...
Sunt o împătimită a cărnii de pește, dar am o mică problemă: nu suport sa curat oasele, nu ma pricep si nu suport sa imbin placerea de a manca pestele cu chinul de a...
Daca intrebi orice roman, care e cea mai cunoscuta placinta de pe la noi, iti va raspunde cu siguranta, Placinta Dobrogeana. Pe vreamea raposatului, stateam in gasca cu orele la cozi interminabile, in Satul...
O mancare romaneasaca traditionala specifica zonei aride a Dobrogei cu preparate gustoase in care se folosesc deopotriva branzeturi, oua, peste, vanat, carnea de oaie,vita, porc si pasare, insotite de garnituri variate de legume, salate...
Am gasit aceasta reteta pe internet si de atunci o prepar de fiecare data cand ma gandesc ca vreau sa mananc ceva absolut delicios. Nu se prepara greu, iar dupa ce vei manca vei...
Ciulamaua de pui este un preparat specific romanesc foarte gustos si apreciat de noi toti. Se prepara rapid si rezultatul ii va bucura pe toti cei ai casei. Iata de ce ai nevoie! INGREDIENTE...
Ingrediente necesare pentru prepararea borsului tiganesc: 300 gr carne de porc, 3 cartofi, 2 cepe, 1 sfecla, 100 gr varza, 3 rosii, 2 morcovi, 4 linguri de untura sare, piper, leustean, apa. Mod de...
Aceasta reteta este gustoasa, fie ca o pregatiti intr-o zi obisnuita din weekend sau de sarbatori. Ingrediente: 2 litri apa, un litru zeama de varza, 500 grame maruntaie de pui, gasca sau curcan (pipote,...
A venit toamna, iar într-o zi friguroasă te poţi încălzi cu o mâncare de rădăcinoase cu roşii şi spanac, o reţetă de post pe care am pregătit-o special pentru tine în această perioadă.Dacă ai...