Prima pagină » Rețete » Pagina 55
Suntem la începutul toamnei, iar organismul ne cere sa mancam mai putin decat in sezonul rece. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa avem mese dezechilibrate nutritional sau lipsite de gust. Si ce poate...
Rosiile sunt nelipsite in orice bucatarie, sunt gustoase, sanatoase si foarte des utilizate. Dar cum putem sa le pastram gustul si savoare pe timp de iarna? Mai ales ca avem acces la cele mai...
Rulada de cașcaval umplută cu carne tocată” este un adevărat răsfăț culinar în zilele de sărbătoare. Aspectuoasă, gustoasă și ușor de preparat, rulada de cașcaval îi va surprinde pe toți prin savoarea sa. Este...
Cumpărarea nuci este o cheltuială suplimentară deoarece, proporțional, acestea sunt mai scumpe decât multe alimente de bază. De asemenea, datorită conținutului ridicat de grăsimi, se pot strica adesea până să apucați să le consumați....
Pentru că omleta este un preparat de bază pentru micul dejun in mai toate tarile, astazi sarim putin peste delicioasa noastra omleta romaneasca si iti vom da o reteta inedita pentru omleta greceasca care...
Caisele se conservă foarte uşor iar compotul rezultat este delicios. Pentru că niciodată nu te poţi abţine de la a savura fructele dulci-acrişoare, vă prezentăm o reţetă care nu are cantităţi prestabilite. Singura regulă...
Prăjitura ,,tavalita'' este foarte gustoasa si este recomandata si copiilor. Prajiturile preparate in casa sunt mult mai sanatoase decat cele cumparate de la magazin, dar chiar si asa nu trebuie consumate fără limită. Ingrediente...
Daca ai dexteritate in pregatirea clatitelor, reteta asta e un succes garantat. In plus, imbini cu usurinta doua preparate (clatite si tort) si obtii un deliciu aparte, foarte potrivit pentru petreceri. Pentru cine este...
Astăzi îți prezentăm o rețetă care îți va păstra roșiile proaspete pentru o vreme îndelungată! Iată care este ingredientul cu care poți face acest lucru!Roșiile rămân proaspete, de parcă ar fi culese chiar acum...
Ciorba de fasole se prepara de obicei din fasole cu bobul marunt. Cu o seara inainte de a o pregati alegem fasolea indepartand boabele sparte si eventualele corpuri straine. O spalam si o punem...