Prima pagină » Tradiții
Duminica, 1 aprilie, crestinii sărbătoresc Floriile, sărbătoarea ce aminteste de intrarea lui Iisus in Ierusalim şi de întâmpinarea lui cu ramuri de măslin, finic şi palmieri. De aceea, în bisericile româneşti se sfinţesc ramuri...
Duminica, 1 aprilie, crestinii sărbătoresc Floriile, sărbătoarea ce aminteste de intrarea lui Iisus in Ierusalim şi de întâmpinarea lui cu ramuri de măslin, finic şi palmieri. De aceea, în bisericile româneşti se sfinţesc ramuri...
Cozonacul nefrământat, visul oricărei gospodine. Se prepară ușor și nu necesită să te mai lupti cu aluatul pentru a prepara un cozonac pufos si bun. Iata de ce ai nevoie: Ingrediente:: 1 kg făină,...
Oua umplute cu maioneza Oua umplute cu maioneza si asezonate cu boia Oua umplute cu icre si ridiche: Oua umplute cu crema de avocado Oua cu legume in gelatina Oua cu crema...
Vopsitul oualor de Paste este o traditie frumoasa, dar fierberea acestora este un proces destul de enervant si complicat. Iata o metoda eficienta de a obtine ouale de Paste perfecte. 1. Puneţi ouăle mari...
Ziua de Buna Vestire numită și Blagoveștenie se sărbătorește în fiecare an pe 25 martie, fiind prima mare sărbătoare dedicată Maicii Domnului atestată în documente. Buna Vestire amintește de momentul în care Sfântul Arhanghel...
Iata o reteta de rulada cu oua fierte absolut delicioasa. Ingrediente:, sare si piper, dupa gust, 650 grame carne tocata de porc, 35 grame patrunjel, 6 oua, 15 grame usturoi, aluat foietaj, 50 grame...
Drob de miel: un drob cremos, aromat, nu este inecacios, ci suculent si aromat, are o dulceata aparte. Am cateva trucuri pe care vi le spun cu mare drag. Orice roman care se respecta...
Cu siguranță și tu ai mâncat măcar o dată găluște cu prune, dar nu știi să le faci sau poate ți se par prea greu de făcut.Noi Cum preparăm găluștele cu prune Ingrediente pentru găluște:...
Bucătăria ungurească este colorată, plină de vitalitate, picantă, cu preparate nu tocmai uşoare dar pline de savoare, iar gulaşul unguresc la ceaun este una dintre vedetele culturii culinare din ţara vecină, care a devenit...